Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/12/11

Ostoksia Sew and so:lta ja Casa Ceninasta

Yhden yön surffailun tulokset Sew and so:lta ovat tässä :) Ready to stitch -pupu tulevalle sukumme jäsenelle (miehen siskon vauva syntyy kesäkuussa), aivan ihanat pellavakankaat; Zweigart 28 count cashel linen Vintage blue sekä lisää valkoista kimallepellavaa, jota paljon käytin joulutöissä eli 28 count cashel linen pearl flecked white. Ja toipa posti lisää kuviollista pistelykangastakin eli Zweigartin 14 count Caron aida blue chech ja pink check. Näistäkin saa jotain kivaa vauvalle ja yksi ajatus on myös tehdä meille kylppäriin "kori". Dimensionin hääaihemalli on menossa häälahjaksi.

Nämä tulivat Casa Ceninasta Niinan kautta (kimppatilaus). Isabelle Haccourt-Vautierin ja Catherine Angelun kirja Au fil du temps qui passe ja lehdet Mains&Merveilles numerot 36, 42 ja 80. Tilasin myös herkullista muffini-kangasta ja lisää minulla jo ennestään olevia kankaita vintage-ompeluaihe sekä talvinen lintu-kangas. Beatrix Potterin syntymätaulu on myös tulevalle vauvalle ja mieheni sisko on itse mallin valinnut - hänkin niin tykkää pupuista.


Tässä vielä lähikuva mallista "Not tonight dear, I´m stitching". Ihan pakko tehdä tämä meille! Onneksi mieheni on huumorintajuinen :) Toisaalta, tämä sopii myös lapsille, joinakin iltoina äiti ei ehdi tai halua tehdä muuta kuin pistellä.

5 comments:

 1. Onpa upeita ostoksia. Tuo enkeli on ihana.

  ReplyDelete
 2. Parhaat ostokset tehdään aina klo.23.00 jälkeen :)

  Ihania kankaita pisteltävät ja viimeistelyyn tarkoitetut...
  ja ranskalaiset lehdet on aina niin täynnä kaikkea kaunista.

  ReplyDelete
 3. Kiva enkeli, toi sopis meillekin :-D

  ReplyDelete
 4. Sinähän voisit antaa tuon "Not tonight" -pistelyn myös häälahjaksi... ;) Mulla on tuo malli kans kaapissa odottamassa.

  ReplyDelete
 5. Ihania aloituksia sinulla. Kysyit noista Gorjuss -malleista. Taisin tilata ne tuolta sew alongista siskoni suosiollisella avustuksella. Mutta noita on kyllä monessa paikassa myynnissä mm. tuolla casa ceninassa, josta olet tilannut. Bothy threads on valmistaja, joten heidän valikoimiaan vain tutkailemaan =)

  ReplyDelete