Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/10/11

Linnusta tuli kukkaro :) * A bird purse


Ristipistohassutuksen 9. päivän malli oli siis yksivärinen lintu kuviolliselle aida-kankaalle. Lopputulos on tosi herkullisen värinen, niin keväinen&kesäinen, että ihan aurinkoa kaipasin sitä pistellessä. Eilen illalla pistelin myöhään ja tänään loput + viimeistely. Vien tämän töihin kahvikukkarokseni - voivat sitten työkaverit huokailla :) Kukkarossa on vetoketju, mutta eipä taida kuvassa näkyä.

Jotkut aiemmassa aiheen postauksessa kirjoittivatkin kuviollisesta aidasta... kuten näette, yksiväriset mallit tosiaan niissä toimivat oikein hienosti. Ja kun vaihtaa väriä, niin taas on eri näköinen lopputulos. Minä en aidasta muuten tykkää, mutta olen jotensakin hurahtanut näihin kuviollisiin. Minulla on yksi vaaleanpuna-pinkki yhdistelmä odottamassa (kuviollinen aida + kuviollinen kanttinauha) ja sormet syyhyä nyt sen perään. Täytyy vain malli keksiä ja nimenomaan se, että mitä siitä lopulta teen! Odottelen yhden yön tuloksia Sew&so:lta ja sieltä on taas tulossa ihan erilaista kuviollista aidaa, mitä minulla ei ennestään ole ollut, enkä ole luonnossakaan nähnyt. Niin, siis yhden yön tulos = surffailin yöllä ja intouduin tekemään ostoksia, kun Nukkumatti oli mitä ilmeisemmin ajanut meidän talon ohi :)

* * * *
I finished my day 9 chart for a purse. Patterned aida is great with one colour charts!

6 comments:

 1. Ja siitä tuli ihana!

  ReplyDelete
 2. Tuosta tuli kyllä tosi hieno! Varmasti ovat töissä kateellisia. :)

  ReplyDelete
 3. Tosi kaunis lopputulos. Täytynee varmaan joskus itsekin kokeilla noita kuviollisia aidoja, vaikka muuten en erikoisesti välitä enää aidoille pistellä. Outille tekemäsi lahjapaketti on myös mitä parhain. Voi, saitko myös Leenalta ruusukirjan jouluna? Kyllä sinulla nyt sitten ruusumalleja riittää :).

  ReplyDelete
 4. Siinä olet kyllä ihan oikeassa, että nuo kuviolliset/erikoisaidat on ihania! Ja ainakin minulla on jonkin sortin kimalluskausi menossa, kun himoitsen tällä hetkellä kaikenlaisia kimaltavia kirjontakankaita :)

  ReplyDelete