Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/10/11

Syntymäpäivälahjani Outille * My birthday gift for Outi


Outin kanssa meillä on privavaihto syntymäpäiväteemalla. Outin synttäri ajoittuikin näin vuoden alkuun ja pääsin häntä siis onnittelemaan! Lahjan teemaksi muodostui vintage ja ompelukone, joista aiheista Outi tykkää. Ja koska minä tykkään kierrätyksestä ja aina koluan kirppareita, löysin tuon kotimaisen vanhan Atlas-langan. Siitä sain idean tehdä taulun, johon pistelin ompelukoneen ja lanka yhdistyy siihen.

Paketissa oli myös Violariumista tilatut pisteltävä pellavainen keittiöpyyhe ja pieni ompelukonekoriste, Casa Ceninasta tilasin uutuuskangasta Vintage-ompelu -teemalla ja Prairie Schoolerin mallilehtisen. Rautakaupan poistokorista löysin boordin, jossa on täydellisesti tämän paketin teemaan sopiva aihe eli lankapuolia. Voitte arvata, että hihkuin ääneen, kun löysin tuon boordin, mikä ihana lisä tähän pakettiin :) Voihan Outi toki boordin liisteröidä työpisteensä seinään, mutta uskonpa, että hän taitavana askartelijana löytää sille muutakin käyttöä :) Kuvassa näkyvä kangassydän ei ole minun tekemäni, vaan sekin on kirppikseltä ja sopii ihanasti paketin väreihin.

LähikuviaKorttiin pistelin ruusun. Sain Leenalta jouluvaihdossa ihanan ruusumallikirjan, ja siellä on paljon erilaisia ruusumalleja. Tämmöinen yksivärinen malli on tosi näppärä ja nopea tehdä kortiksi.

1 comment:

  1. Oletpa tehnyt todella kauniin synttärivaihdon! Aivan ihania ja todella hyvä idea tuo vanha lankapuola...

    ReplyDelete