Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/6/10

Joulu MA ja paketti - jotakin kierrätettyä Marilta, Virpiltä ja Outilta :) Christmas MA


Sain Marilta joulukalenteripakettien mukana ylimääräisen lahjan, jonka sain avata heti. Ja sieltähän paljastui ihastuttava jouluisen mailartin ohje. Aloin tehdä sitä ihan heti! Valitsin kankaaksi kimaltelevan valkoisen pellavan ja se sopiikin tuohon mailartiin todella hyvin.

Kuoren takaa otetussa kuvassa näkyvät Outilta joulu-mailartin mukana saamani kauniit vaaleansini-valkoiset napit ja kiinnitysnarut on leikattu siitä nyöristä, jolla Mari oli mallin pakettiin kääräissyt :)

En voinut pistellä mailartia mallin alkuperäisillä langoilla, koska minulla ei niitä kaikkia ollut, mutta tämä sovellettu lopputuloskin on tosi kaunis ja tämä on siis ihan itselle tehty. Ripustan sen havuköynnökseen (jonka päällä olen kuoren kuvannutkin). Köynnöksen viritän joko portaiden kaiteeseen tai alakertaan jonkun oven ympärille.
Malli/Chart: Lynne Nicolettin A Robin´s Christmas mailart
Kangas/Fabric: Zweigart 28 count Cashel linen pearl flecked white

Kiitos Mari tästä kauniista mallista!
* * * * *
Thank you Mari for this lovely Christmas mailart chart you sent me. This mailart is made for me and I am going to hang it home for Christmas time :)


Ja muutakin saatua on tullut kierrätettyä. Ristipistotapaamisessa meillä sain Virpin pikkujoulupaketin, jonka hän oli laittanut tähän pieneen säkkiin. Minäpä hyödynsin säkin yhteen joululahjaan. Ostin Tampereen kauppahallissa olevasta pienestä nyörikaupasta lumiukko-nauhaa ja suljin pussin sillä. Leikkasin yhden lumiukon nauhasta ja tein pakettikortin. Tuli oikein soma paketti :)
* * * * *
This bag I got from a gift and now I am using it for another gift I am going to give someone. I bought a snowman-ribbon and closed the bag with it. Also I cutted one snowman and made a packet card. A lovely gift, don´t you think!

5 comments:

 1. Tosi kaunis tuli Lintu-kuoresta ,olet oikein mestari tekemään mail-art töitä !
  Jälleen loistavaa kierrätystä tuon pussukan kanssa ja sööttiä lumi-ukko nauhaa..

  ReplyDelete
 2. Oih tuo lintukuori on mielettömän ihana !!
  Ja söpö lahjapussukka :)

  ReplyDelete
 3. Ihana siitä tuli! Niin kaunis malli. Uskomattoman kiva juttu, että halusit pistellä sen heti, ajatella jos et olisi sitä heti avannutkaan :).
  Se Plum pudding malli on niin söpö, että mä koitan ehtiä sen jouluksi vielä tekemään.
  Odotas kun mä pääsen joulun jälkeen alennusmyynneille, niin voidaan pitää vaikka sitten helmikuussa ennakkojoulukalenterikuukausi :D. Eli yhtä höperöitä ollaan, vaikka mä en vielä sitä ekaa lahjaa olekaan ostanut :)

  ReplyDelete
 4. Uskomattomia töitä. IIIHHHANIA

  ReplyDelete
 5. Onpa ihana tuo lintukuori; tuo malli on kadehdittavan kaunis!

  ReplyDelete