Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/9/10

Joulukalenterin luukku 9 - Christmas calender day 9

Katsokaas kuka söpöläinen se sieltä paketista putkahti! Minä kun niin tykkään pöllöistä, Minna on keksinyt minulle oikein pöllö-sarjan (ks. edelliset luukut)joulukalenteripaketteihin :) Kiitos!


Minun lahjani Minnalle * My gift for Minna
Eilen oli kriisi, teekriisi :) Soiteltiin Minnan kanssa ja puhelun aikana jostain lauseesta poimin sen tiedon, että Mintsi ei juo teetä! Sitten tietysti muistin tämän tee-aiheisen joulukalenteripakettini ja "pakotin" Minnan avaamaan sen tänä aamuna, koska en olisi kestänyt piinaa yhtään päivää kauempaa. Ajattelin, että on pakko päästä antamaan vinkkejä miten hän voi hyödyntää tätä lahjaa vaikka ei teellä mitään teekään (paitsi vieraille voi juottaa :)
Eli, rasian kannen voi pistellä uusiksi, ei jää teestä jälkeäkään. Toiseksi, teepaketin (ei näy minun kuvissa, mutta mukaan lähti Rooibos-teetä) voi laittaa jollekin lahjaksi ja pistellä kortin mukaan tuosta mallilehdestä. Kyllä kuulkaa melkein henki salpaantui puhelimessa, kun tajusin ettei tee ole Minnan juttu... olenko sen joskus kuullut, mutta unohtanut? Vai eikö ole ollut puhetta... en tiedä, mutta näin voi käydä. Aina ei vain muista. Onneksi tuosta lahjasta voi mukaella myös itselleen mieleistä tekemällä kannen uusiksi. Ja mallilehdessä on myös tosi herkullisia muffinien pistelyohjeita.

4 comments:

 1. Eikös siinä teepussin kyljessä lukenut että ikääntymistä vastaan ;D että tulee juotua itse tai sitten juotan vanheneville ystävilleni niin kiittelevät minua sitten joskus kun ovat pysyneet nuorekkaina niin pitkään;P

  ReplyDelete
 2. jaa niin ja pöllö on Tallinnan tuliaisia :)

  ReplyDelete
 3. Voi. Tärkeintähän on antaa lahja kaikesta sydämestä. Tuo ohjekirjakin mukana. Olet ajatellut lämmöllä saajaa.

  ReplyDelete
 4. Kyllähän sitä joka talossa joskus teenjuojia poikkeaa, ja silloin on hyvä, että on vermeet valmiina! (Nimim. "Teenjuoja, joka on joskus joutunut juomaan vuosia vanhaa kamomillateetä, kun muuta ei kaapista löytynyt...")
  Hieno teekokonaisuus!

  ReplyDelete