Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/6/10

Seuraava Pretty exchanges vaihtoblogin vaihto on nimeltään "Messuvaihto"

Vaihdossa pietellään jollakin tapaa käytettäväksi tai esille laitettavaksi viimeistelty juttu. Juju on siinä, että pistelyssä pitää käyttää jotakin Tampereen Kädentaidot -messuilta ostettua (Tampereen messukeskus 19-21.11.2010). Se voi olla pistelykangas, lankaa, nappi, koriste, nauha, viimeistelykangas tms. kunhan se on ostettu Kädentaidot-messuilta.

Tämä sääntö rajaa toki sen verran, että vaihtoon voi osallistua vain messuilla käyneet. Pistelyn mukaan lähetetään kirje, jossa voi kertoa omat tunnelmat messuilta, oliko messuilla ensimmäistä vai monettako kertaa, tapasiko muita ristipistelijöitä jne. Ja tietysti kirjeessä tulee kertoa, miksi ihastui ja osti juuri sen tuotteen, jota nyt pistelyssä käytti. Aikaa on, sillä vaihto lähetetään vasta talven pimeitä iltoja ilostuttamaan. Postitusaika on viikolla 4 eli 24.-28.1.2011.

Lisää vaihdosta Pretty exchanges -blogissa

Joitakin minun viime vuoden messuostoksia...

1 comment:

  1. Pahoin "pelkään", että tuolta messuilta jotain vaatteisiin tarttuu, mutta ihan vielä en uskaltanut varmaksi ilmoittautua, kun koskaan ei tiedä, jos vaikka tauti iskee... Viime vuonna missasin messut possuflunssan pelossa, mutta tänä vuonna yritän parhaani mukaan päästä paikalle minäkin - näillä näkymin pikkuneiti seuraneitinäni (yksin ei ole niin kivaa osallistua - ja olen parhaani mukaan tartuttanut tyttöön käsityö-/askartelukärpästä ;D.)
    Ja jos messuille suinkin pääsen, niin vaihtoosi kyllä myös osallistun!

    ReplyDelete