Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/5/10

Ristipistokamaa iso saalis - A lot of cross stitch stash

Postissa odotti eilen hakua Casa Ceninan tilaukset, jotka Jaana lähetti (teimme kimppatilauksen) ja lisäksi oli tullut kirjattuna kirjeenä Pink mailart. Näitä riensin sitten töiden jälkeen noutamaan. Kun posti oli kyydissä ja ajelin kotiin, tuli mieleen, että se tästä enää puuttuu, että Cross Stitcherkin olisi tänään kolahtanut postiluukusta. Se kun tulee aina alkukuusta. Ja niinhän siinä kävi, että myös Cross Stitcher -lehti oli minua odottamassa. Eli aikamoinen postisaalis yhdelle päivälle, vai mitä! Kuvat on tuossa alempana, mutta jutellaanpa ensin...

Uusimman Cross Stitcher lehden ostamista harkitsevalle tiedoksi, että siinä tulee mukana aika kiva joulukorttipaketti, jossa on ohjeet ja materiaalit useammalle nätille joulukortille.

Jos joku ihmettelee miksi tilasin Casa Ceninasta aida-kangasta, vaikka olen viestittänyt, että en aidasta tykkää, niin juurikin nuo kuviolliset aidat kiehtovat minua. Samoin kimaltelevat on ihan jees korttien ja mailart-kuorien tekoon. Mutta näetkö sielusi silmin noista kuvioillisista aida-kankaista viimeistellyn pussukan/meikkipussukan jossa on yksivärisellä pistelty isoilla kirjaimilla nimi, nimikirjaimet, lintuja, ruusuja tms? Sillä sellaisia harkitsen tekeväni. Laitan sitten kuvia, kunhan ehdin kokeiluni toteuttaa. Esim. tuohon punertavaan kävisi hyvin pinkki pistely ja siniseen jokin vihreä tai turkoosi. Myös valkoinen käy molempiin, tai rohkeasti musta?

Katsotaanko sitten niitä kuvia! Ensimmäisessä kuvassa on koko saaliini. Sen alla yksittäiskuvia Casa Ceninan tilauksesta ja Cross Stitcherin korttipaketista. Pink mailart kuvat laitan omaan postaukseen.


Briefly in English
As you can see on the pictures above, I had a lot of Cross Stitch mail yesterday. I got orders from Casa Cenina, Pink mailart and Cross Stitcher -magazine. All these in one day´s mail :)

3 comments:

 1. Eipä hassumpi saalis, nuo pyöreäaukkoiset korttipohjat varsinkin tekevät vaikutuksen!

  Mikähän ihme logiikka muuten mahtanee olla Cross Stitcherin tilauksessa: minä sain tuon lehden jo monta päivää sitten, ja olen huomannut, että usein uusin nro on ollut jo monta viikkoa kaupoissa, ennen kuin se tulee meille... No, eipä sillä eikä millään, pääasia on, että tulee! (Minullehan tulee myös CS Collection, ja sen tulemisen kanssa on ollut välillä niin ja näin: viimeksi kun valitin, ettei lehteä tullut, sain ensin ylimääräisen Cross Stitcherin numeron (!), sitten väärän Cross Stitcher Collectionin numeron, ja vasta 3. kerralla osasivat lähettää oikean lehden :D.

  Ai niin, ja noista aidoista: kuten varmaan olen joskus aikaisemminkin kommentoinut, niin samoilla linjoilla olen kanssasi: niissä on välillä niin kivoja kuoseja, että täytyy vain niellä se tosiasia, että kangas on aidaa :D.

  ReplyDelete
 2. Vaikuttava saalis yhdelle päivälle, tuo lehti minullakin on ja samoin tuli tänään postissa Casa Ceninan tilaus ;) Ihania noi korttipohjat, pitääkin seuraavalla kerralla sillä silmällä niitä katsella!

  ReplyDelete
 3. Miten sä löydätkään noin ihania juttuja tilattavaksi aina! Niin suloisia nuo kuoret ja korttipohjat ja ihan kaikki.

  ReplyDelete