Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/7/10

Kiitokseksi Jaanalle - To thank Jaana

Jaana otti minut (taas) mukaan Casa Ceninan tilaukseensa. Ostokseni näkyvätkin tuossa aiemmassa postauksessa. Jaanan mielestä siitä ei ole mitään vaivaa hänelle, että hän tilaa samalla minullekin ja sitten vielä tavaroiden saapuessa postittaa ne minulle. Mutta minä olen aina jotain lähettänyt kiitokseksi. Ensimmäisellä kerralla pistelin ruusuisen kuoren (tuo mailart on edelleen yksi omista suosikeistani tekemieni mailartien joukossa). Toisella kerralla... meni jotain pientä, en enää muista, mutta tällä kertaa tein kirppikseltä ostettuun vanhaan kuppiin neulatyynyn. Ruusun mallin löysin De fil en aiguille -lehdestä, valitsin pistelykankaan ja langat siten, että sopivat kupin ruusujen väreihin. Kiva settihän siitä tuli :)
* * * * *
My cross stitch friend Jaana often takes me along to order stash from internet shops. To thank her I have made her a rose mailart , sent something little and this time I made her a pincushion in an old cup I bought from flea market. I chose the stitching fabric and the floss colours the same shade than the roses in the cup. The pincushion became very nice I think :)

5 comments:

 1. Nämä posliinikuppiin tekemäsi neulatyynyt on niin suloisen naisellisia,tykkään :)

  Ostin tuon Cross Stitcherin itelleni,puna-valkoiset korttimallit +tarvikkeet oli ihan mun tyylisiä.
  Tuossa numerossa oli myös sivun ennakkomainos siitä että lehti uudistuu-ainakin kuvan perusteella näyttäisi uusi x-stitcher tyylikkäältä.
  Kiinnostavaa nähdä lehden uusi look?!

  Mulle tulee World of Cross Stitching ja sen saapuminen on kanssa miten sattuu..
  yleensä se tulee n. 15 pvä tai sitten kuun lopussa..
  nyt odotan lehteäni edelleen vaikka on jo seuraavan kuun 7.pvä,huokaus.
  Aina se kyllä lopulta on saapunut.

  Casa Cenina ostoksesi on iiik-miten ihania!
  Pyöreät korttipohjat on ihan liian suloisia,enkä ole koskaan huomannut tuollaisia valmiiksi päärmättyjä pieniä pellavaliinojakaan.. Lucky you :)

  ReplyDelete
 2. Lumiruusu, kiitos kommenteista. Noita neulatyynyjä on tosi helppo - ja nopea - tehdä. Kuppi ja kangas/väri/mallivalinnalla saa just saajansa näköisiä lahjoiksi. Ja jos on kiire, eikä ehdi pistellä, voi tehdä ihanalla kankaalla ja vaikka kiinnittää vaan napin tai muun koristeen siihen päälle.
  Odotan myös innolla lehden uutta ilmettä! Tosi kiva. Ennen tykkäsin melkeini vain De fil en aiguilelsta ja Mains&Merveillesistä ja niiden tyylisistä lehdistä. Mutta nykyään tykkään Cross Stitcheristä enemmän ja enemmän. On monia tosi kivoja, nopeita malleja.

  ReplyDelete
 3. Hienosti olet löytänyt kokonaisuuden osaset kohdalleen; erittäin kaunis värimaailma myös!

  ReplyDelete
 4. Ihana! Niin hyvä idea, pitää laittaa toteutukseeen, pieniä kahvikuppeja löytyykin vaikka kuinka.

  ReplyDelete