Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/12/10

My cross stitch works 2009 - Ristipistotyöni 2009

These works I stitched at 2009! Now I have to ask, how did I manage to stitch all this (I have also sewed curtains, pillow covers and painted patio furniture)! There are also one wedding present (UPDATE 19.1. there is a picture at the bottom of this writing) and four Christmas presents, I don´t have pictures of them.
* * * * *
Tässä on melkein kaikki vuoden 2009 pistelemäni työt. Lisäksi on yksi häälahja (taulu) ja neljä joululahjaa, joista ei ole kuvaa. Nyt on ihan pakko ihmetellä, että millä ajalla olen kaiken tämän tehnyt (kun näiden lisäksi olen ommellut verhoja, tyynynpäällisiä ja maalannut pihakalusteet).


This is the weddingpresents I had no picture. But now I have :) And also one of those Christmas decorations I stitched for present.

9 comments:

 1. Hirmuisen määrän olet kyllä ehtinyt pistelemään. Good for you !

  ReplyDelete
 2. Hurja määrä pistelyjä!

  ReplyDelete
 3. Paljon kaikkea ihanaa olet ehtinyt pistellä!

  ReplyDelete
 4. No huh! Tosi paljon oot pistellyt vuodessa!

  ReplyDelete
 5. Paljon olet saanut aikaiseksi, kylläpä ovatkin kauniita ihan kaikki. Tänä vuonna ehkä lukumääräisesti tulee vähemmän, kun sinulla on se mahtava SAL-urakka. Miltä tuntuu pistellä sitä? Eikö kuitenkin ole aika selkeä kun vaan pääsee sisälle siihen työhön eikä mieti miten monta ohjesivua on vielä jäljellä?

  ReplyDelete
 6. Jaana, olet oikeassa! En varmasti pistele tänä vuonna niin paljon kuin viime vuonna. SAL-työssä on pakko ajatella kerrallaan vain yhtä sivua, tai oikeastaan vain yhtä 10x10 ruutua, sillä sivuja on 15 kpl (A4-kokoisia)! Laskin, että jos saisin tehtyä 2000 pistoa kahdessa viikossa, niin työ valmistuisi maaliskuussa 2011. Hih :)

  ReplyDelete
 7. Ihania pistelyitä ja varsinkin nuo kirjekuoret!

  ReplyDelete
 8. wau..hurjan määrän olet pistellyt tosi ihania töitä!!!

  ReplyDelete
 9. Hyvin on ahkeroitu, mutta sehän onkin kaikki "pankkiin pistelyä", tuo käsityö, eli siitä saa virtaa sitten siihen kaikkeen muuhun, pakolliseenkin :).

  ReplyDelete