Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/12/10

New cross stitch books and stash - Uusia ristipistokirjoja ja muuta rp-kamaa


These books I got for a Christmas presents from my sister in law. Cross stitch books are favorite gifts for a stitcher, don´t you think :) I would love to stitch those Mucha women, but I´m having this huge SAL-project for this year...
* * * * *
Sain nämä kirjat mieheni siskolta joululahjaksi. Tämmöiset on aina ristipistelijän toivelahjoja :) Ja tietysti tekisi mieli noi Muchan naiset pistellä, mutta kun on se iso SAL-työkin tälle vuodelle...


This stash is from Casa Cenina. I already have gingham linen in different colours and now I also have these green and beige. I love those fabrics.
* * * * *
Nämä ihanuudet tulivat Casa Ceninasta, kun Jaanan kanssa teimme kimppatilauksen. Minulla on noita ruudullisia pellavakankaita jo monessa eri värissä ja nyt uusina siis vihreä ja beige.

3 comments:

 1. Millainen tuo Stitch graffiti -kirja on?

  Pidän paljon Art nouveau -tyylistä, ja tuo kirja minulla taitaa ollakin. Vielä joskus pistelen jonkun Muchan työn, mutta en tänä vuonna.

  ReplyDelete
 2. Stitch graffiti on ihan ok, ei ehkä mitään heti koukuttavaa, mutta ehkä joskus...

  ReplyDelete
 3. Oikeassa olit, että saimme samaisen kirjan joululahjaksi. Riikinkukkopistelyni on juuri tuosta kirjasta. Cross Stich Art Noveau 'ssa on monta (mutta suuritöistä) ihanaa pistelymallia.

  ReplyDelete