Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/2/09

What a surprises! Iiiik - olen yllätetty :)

I had two surprise mails today. The other one I knew I am going to get some time during this autumn, but I had forgotten all about it. And the other mail was a complete surprise for me.

Mustikka had a competition in her blog in June about her birthday and I won. She stitched me this georgeous needlepillow and I must say I have not seen such a finishes yet. This is absolutely beautiful. She also sent me little buttons and floss rings. I thank Mustikka from the bottom of my heart for this gift!!!

*** Tänään tuli postissa kaksi yllätystä. Toisen tiesin, mutta olin ihan unohtanut jo koko jutun - että Mustikka lähettää minulle jossain vaiheessa syksyä blogikilpailupalkinnon. Toisesta postista en tiennyt mitään - Katri pääsi yllättämään totaalisesti.

Mustikalla oli tosiaan kesäkuussa kilpailu blogissaan, että montako synttärikynttilää hän saa puhaltaa syntymäpäivänään ja minä onnistuin arvaamaan oikein. Hauskinta oli, että Mustikka oli juuri voittanut minun blogissani kilpailun, että monesko kesäloma minulla alkaa ja sitten minä menin ja voittaa pläjäytin hänen blogissaan. Vuoroin vieraissa... Nyt siis sain palkintoni. Mustikka lähetti minulle kertakaikkisen mielettömän upean neulatyynyn. Tällaista en ole ikinä ennen nähnytkään. Ja on siinä varmasti ollut kokoamistakin. Mustikka kirjoittaa, että mallin on suunnitellut Lody ja se löytyy The Gift of Stitching -lehden July 2009 numerosta. Lisäksi hän laittoi minulle mukaan nappeja (ja erityisen iloinen olen noista miniatyyrinapeista, niille oli tilausta :) sekä lankarenkaat. Kiitos Mustikka hirmuisen paljon. Kauniin palkinnon olet minulle tehnyt ja nähnyt vaivaa, arvostan sitä todella.The other surprise mail is from Katri. She sent me a gift to thank me organizing a cross stitch meeting in May and a stitched postcard -exchange, which has been very nice (see the lovely cards here). Katri has croched me a beatiful little table cloth and she also stitched me a biscornu, which is the very first she has ever done! And I am very honouded to have Katri´s first biscornu as a gift. Thank you, thank you Katri - I like your gift a lot.

Ja sitten Katri... olisin soittanut hänelle heti, kun avasin paketin, mutta puhelimeni on jäänyt töihin. Itse asiassa olen nauttinut illastani, on niin ihanan rauhallista, kun se vekotin ei soi. Mutta en siis voinut soittaa, hoitukoon nämä kiitokset näin julkisesti. Katri on virkannut minulle upean pitsiliinan ja pistellyt biscornun kiitokseksi siitä, että järjestin ristipistotapaamisen toukokuussa ja pistelty postikortti -vaihdon, joka on muuten osoittautunut tosi kivaksi - ihania kortteja!

Voi, mikä yllätys tämä oli. Liina on namu ja minulla on kunnia omistaa Katrin ihka ensimmäinen biscornu! Se on tosi suloinen :) Biscornu on pistelty samalla langalla kuin pikkuliina virkattu. Kiitos triljoonasti Katri, haleja!

3 comments:

 1. Onneksi olkoon, ihania voittoja ja lahjoja olet saanut!!
  Tuo Mustikalta saamasi neulatyyny on kerrassaan ihastuttava!!!!
  Ja kauniin sinisiä käsitöitä Katrilta :D

  ReplyDelete
 2. Ollos hyvä vaan! Parempi myöhään kuin milloinkaan (toukokuuta ajatellen :-)

  Tuo Mustikan tekemä neulatyyny on käsittämättömän upea!

  ReplyDelete
 3. Lucky you Kirsi.:) I love both of your gifts!

  Note: The pincushion which I called pagoda was one of my published work at TGOSM.:)

  ReplyDelete