Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/2/09

Autumn exchange I got - Syysvaihto, jonka sain

On Lennu´s cross stitch exchanges there was an autumn theme. I did get so marvellous exchange that I am out of words. Taija has stitched and finished me a toalett bag and a squirrel-decoration. I just love them. The funny thing is that I myself did a toalett bag for my partner with this same Tilda-plan that Taija used for mine. It was not easy for me to do. I am not so good in sewing and I had to figure a lot how to put the parts together. When the bag was ready and it looked very very nice, I wanted to have it myself :) But ofcourse I had made it for someone else and as a good girl I mailed it to my exchange partner. And today I got my very own bag from Taija!! This is unbelieveble, don´t you think? Taija is so talented that she has enlarged the plan so the bag I got is a little bit bigger than the original plan and to enlarge the plan was a very good idea.

Taija, I love everything you sent me and I know how much work there is to do something like this. I really appreciate this!

*** Lennun syysvaihdossa sain paketin Taijalta ja aivan upean paketin sainkin! Taija on tehnyt minulle toalettipussukan ja oravakoristeen (ja oravaa minä taisin toivoakin!). Hassu yhteensattuma on semmoinen, että minä tein myös omalle parilleni toalettipussukan samalla Tilda-kaavalla kuin Taija minulle. Ja siinä olikin minulle tekemistä, sillä ompelu ei ole parhaita puoliani. Ja voi kuinka kääntelin ja vääntelin niitä palasia, että miten päin nämä nyt pitää laittaa toisiinsa kiinni, huh! Ja kun sain pussukan valmiiksi, se oli niin hieno, että olisin halunnut sen itselleni - kyllä vain! Mulle kaikki heti nyt. Mutta... se oli vaihtoparilleni tehty ja sinne minä sen kilttinä tyttönä postitin. Ja tänään sain oman pussukan Taijalta! Voitte uskoa, että olin happy! Ja arvostan todella kovasti Taijan panosta, sillä tiedän kuinka iso työ tuossa on ollut. Taija oli hoksannut suurentaa kaavaa, joten saamani pussukka on vähän isompi kuin Tilda-mallin. Minä onnen tyttö :)

Syysvaihdossa piti lähettää kaksi yhteenkuuluvaa settiä. Sain siis pistellyt lahjat ja niiden lisäksi Ratian pikku pyyhkeen ja tervasaippuan - kiitos niistäkin! Luulen, että mieheni ryöstää tuon saippuan, hänellä on menossa joku tervavillitys. Saunassakin saa käyttää vain tervatuoksua tai sitten savusaunan tuoksua. Mutta, hyvältähän tervatuoksu tuoksuukin.

The squirrel-decoration I put in my toilet´s mirror (I had a summer decoration there, but I removed it so the squirrel is now hanging there). In this picture I am taking the photo of this beautiful decoration :)

*** Kesäkoriste kylppäristäni sai väistyä Taijan oravakoristeen tieltä. Tässä taiteellisessa kuvassa minä kuvaan koristetta kuin paraskin mestarikuvaaja.


And a closer picture of the lovely decoration.
*** Ja vielä lähikuva nätistä koristeesta.


Kiitos Taija!!!

3 comments:

  1. Ihanan syysvaihtopaketin sait! Minulle sattui vähän samanlainen hassu yhteensattuman kun pistelin muistikirjaan kannet ja kirjanmerkin ja sain itse myös muistikirjan ja kirjanmerkin. :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos aivan ihanasta syyssetistä!!!

    ReplyDelete
  3. Upeita paketteja olet saanut.

    ReplyDelete