Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/13/11

Katsaus keskeneräisiin * Some unfinished stitchings

Heippa kaikille! Ajattelin näyttää teille pari keskeneräistä työtä (pari vain, uskokaa pois, niitä kyllä on enemmänkin laatikossa - tähän kohtaan syvä huokaus!)

Christmas Belles on edistynyt parin viime päivän aikana ihan kivasti, kun ollut sellainen olo, että tykkään pistellä just näitä lehmäsiskoksia :)Tämän Christmas bellen aloitin Niinalla ristipistotapaamisessa eikä siellä ristipistohumalassa oikein pystynyt keskittymään, joten olen tehnyt tietysti virheen, jota en kylläkään ala purkaa. Ehkä ette sitä kuvasta pysty nyt näkemään, mutta lehmien tulisi olla toistensa peilikuvat. Vasemman puoleinen kello on riviä alempana kuin oikean puoleinen ja oikean puoleisessa vihreässä osuudessa on jotain omituista. No, näitä virheitä tuskin kukaan valmiista työstä löytää, joten antaa mennä vain!

Tässä on se Der feine Fadenin malli, josta Lontoo-postauksessani kirjoitin. Tapasin saksalaisen suunnittelijan messuilla ja ostin mallilehtisen, jossa on kauniita marjamalleja. Tämä Träumande stadt on suomeksi kai jotain "unenomainen kaupunki" (joku joka osaa saksaa, voisi kääntää tämän minulle, kiitos). Olen melkein puolivälissä ja nyt olisi taas intoa tehdä tätäkin.

Keskeneräisiä on pöydälläkin, ei vain laatikossa. Pöydällä olevat ovat matkailuaiheinen mailart Annille sekä muutamia joululahjoja.

Ajattelin kohta lähteä kirpparille. En olekaan varmaan pariin viikkoon käynyt! Toivottavasti teen nukkislöytöjä... Hyvää päivän jatkoa!

IN ENGLISH
Hello! In picture 1 you can see my unfinish Christmas Belles stitching. I have been stitching this for last days. It just feels good to stitch these beauties :)

In picture 2 there is the chart Träumande stadt which I have stitched almost half way. I met the designer in London Stitching&Knitting show and now it feels like I want to continue this one.

Also I have many other unfinished stitchings! Some are for presents and some have been in drawers for a long, long time. I believe they are really UFO:s.

Now I am off to flea market, maybe I find something nice for dolls house...
Have a nice day!

8 comments:

 1. Lehmiä siellä, lehmiä täällä... Minäkin juuri ammun postasin :D
  Tämä lehmämalli on kyllä veikeä, ja tuon verran virheitä nyt jokaiseen käsityöhön pitää tulla ;) Eihän niistä tosiaan tiedä kuin pistelijä itse.
  Ja lohdullista on aina kuulla, että muillakin on keskeneräisiä. On niitä nimittäin meilläkin, yllätys-yllätys.

  Vai, että kirppikselle... No hyvä, kun et ole viime aikoina oikein mitään päässyt ostelemaan ;D Minä olin lapsellisen iloinen alkuviikosta tulleesta tiedosta: veronpalautuksista. Vaikka ne tietysti ovat vuoden mittaan väärin perittyä rahaa, ne tuntuvat silti iloiselta yllätykseltä, vähän kuin "ylimääräiseltä" - jotka voisi sitten kuluttaa vaikka Tampereen Kädentaitomessuilla...

  Ai niin, ja se neulominen ja lukeminen on ihan helppo yhdistää, kun neuletta ei juurikaan tarvitse tehdessä vilkuilla. Mutta yritäpäs pistellä ja lukea yhtä aikaa :D

  ReplyDelete
 2. Tuli itselle mieleen viimeistelyideaksi joulupussipussukka seinälle; joko sulla on sellainen? Tuo kelloteema jotenkin sopisi siihen...

  Niin, ja ainakin näin koulusaksalla tuo käännöksesi kaupunkipistelystä on varmaan ihan riittävän oikein. Kaunis on sekin malli!

  ReplyDelete
 3. Mitä mä kirjoitin: pussipussukka! Siis jouluPOSTIpussukka :D

  ReplyDelete
 4. Outi, itselläkin kävi mielessä joulukorttien säilytys, mutta kun äiti on tehnyt meille niin upean laatikon, niin hyllytin ajatuksen. Mutta tuo sinun ideasi on loistava. En tajunnut ajatella muuta kuin sitä laatikkoa. Pussukka olisi esillä joulun ajan ja kortit siinä helposti saatavilla ja kun aika on ohi, pakkaan kortit taas siihen äidin tekemään laatikkoon. Pussukka taasen odottaa seuraavan vuoden kortteja. Kiitos, tämä selvä!

  ReplyDelete
 5. Hieno tuo unenomainen kaupunki! Lehmistä tykkään myös. Hyvä yhdistelmä: kaksi ihanaa aihetta: joulu & lehmä :-).

  ReplyDelete
 6. Lehmä-työ ihanan hyväntuulinen,Rouva Lehmät ovat jo joulutunnelmissa :)

  Kirjoittelen sinulle ensi viikon alussa. Me ollaan koko perhe sairasteltu,ensin meni Mikalla metallin-siru silmään,kävi silmäpoliklinikalla sairaalassa ja päästin onneksi säikähdyksellä...
  Teinit sairastui entero-rokkkoon-ihan kamala tauti kämmenet,ja jalanpohjat täynnä kipeitä vesirakkoja ja Kristiinalla koko kieli oli niin rakoissa ettei pystynyt neljään päivään puhumaan :/

  Minun krooninen bronkiitti muistutti itsestään ja oon antib.kuurilla.
  Olin ihan onneton kun pelkäsin ettei päästäkään Tytön kanssa rp-viikonloppuun..

  Onneksi óllaan jo paremmassa kunnossa...

  ReplyDelete
 7. On sinulla ollut kiva reissu Lontooseen!
  Tuo lehmätyö on valloittava!

  ReplyDelete
 8. Onpa edistynyt ammut nopsaan. Ja aivan mahtava tuo teidän Lontoon reissu. Mahtavia löytöjä. Noi antiikkikaupan samplerit ja muut avstaavat oli kyllä ihania! Ajatella jos jonkun meistä taulu on joskus parin sadan vuoden päästä antiikkiliikkeessä myynnissä...

  ReplyDelete