Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

10/20/11

86 joulukalenteripakettia tänä vuonna * 86 Christmas calender gifts this year :)

Heissan kaikille, täällä ainakin on kiva syksyinen auringonpaisteinen päivä!

Ihan ensin haluan kertoa kivan jutun, nimittäin päivitin juuri Love to stitch -mallien sivulle kurkistuskuvia tulevista ihanuuksista, aah...

Ja ihanuuksista puheen ollen, laskeskelin juuri, että minulla on aikamoinen pakettirumba tulossa tänä jouluna! Minulla on kaksi täyttä ja kaksi puolikasta rp-joulukalenteria eli 24 (Mari) + 24 (Maija) + 12 (Niina) + 12 (Minna) = 72 pikkupakettia.

Mutta täytyyhän jouluvaihtoa olla myös nukkispuolella, joten osallistun Hämeenlinnan nukkekotikerhon jouluswappiin, jossa osallistujia on nyt 12. Lisäksi osallistumme Emman kanssa Pumpuliinan joulukalenteriin kahdella luukulla eli + 2 = 14.

Yhteenlaskutulos rp-paketit 72 + nukkispaketit 14 = 86 joulukalenteripakettia. Laskinko oikein, hui kauheeta! Siis kauhean ihanaa :)

Tiedän, että nyt joku ajattelee tämän daamin olevan ihan ihmetapaus, kun noin monta pakettia haluaa ja tekee. Ei kai tässä mitkään järkisyyt olekaan määräävänä tekijänä vaan ennenkaikkea halu tehdä&ilahduttaa ja halu saada ylläreitä itsekin. Lisäksi syynä näin moneen joulukalenteriluukkuun on se, että en osaa sanoa ei. Mutta ei hätää, kaikki kalenteriluukut on periaatteessa jo kasassa - uskokaa tai älkää :) Paketoimisessa ja luukkujen järjestykseen laittamisessa on vielä paljon työtä edessä kuitenkin. Ensi jouluksi päätin, että vain 1 (tai 2) rp-joulukalenteria ja nukkiskerhon joulukalenteri.

Joulukalenterista hypätään takaisin syksyyn. Meidän äiti on puutarha-addikti ja olenkin antanut meidän pihan ihan täysin hänen hoidettavakseen. Ja hyvä niin, sillä minä taasen en ole puutarha-ihminen. Syksyn tullen kesäkukat näyttää onnettomilta ja saavat luvan väistyä vuodenaikaan sopivampien kasvien tieltä. Kun tulimme Lontoosta, huomasimme iloksemme, että äitini oli vaihtanut kesäkukkia kanerviin ja oli tosi ihana kotiutua, kun keittiön ikkunan allakin oli niin nätti asetelma havuista ja kanervista.

Meille on myös toissapäivänä laitettu asfaltti pihalta autokatokselle, joten nyt on kaikki pihakivet ja asfaltit paikoillaan eli piha on valmis :)

Muuten, te joilla on kouluikäisiä lapsia, missä teillä tehdään läksyt? Meillä näköjään eteisen lattialla :) Tai keittiön pöydällä, tai sohvalla, tai... mutta ei ainakaan omassa huoneessa työpöydän ääressä!Ehkä syynä on se, että läksyt on kiva tehdä siellä missä muitakin perheenjäseniä on. Vaikkakaan minä en ainakaan eteisessä vietä aikaani :)

Hyvää päivän jatkoa!


IN ENGLISH
Hello! It is nice sunny day in here - hope you have a nice day too. First I want to tell you I added some pictures to peek the new charts coming from Love to stitch charts.

And now to subject I have the title of this post. I counted I have 86 cross stitch Christmas calender gifts this year. Isn´t hat a lot!

I have full 24 days calender with Mari and Maija. Half calenders (12 days) I have with (Niina and Minna. That is 72 calender gifts.

But surely I also wanted to participate dollhouse Christmas calender too and there I have 14 calender days. So, that makes 86 all together :) But no worries, almost every gift I already have. Of course the packaging takes time and is a big job.

From Christmas calenders to autumn and our courtyard. In those pictures above you can see my mothers work - she always takes care of our courtyard. Thank you mom :)

In last picture is my daughter who does her homework in the hall. Yes, she has her own room and desk there, but she wants to do homework downstairs where other family is. But I don´t get this one, why in front of the door :)

Have a nice day!

7 comments:

 1. Munkin mielestä kauhean ihanaa tuollainen pakettimäärä :)! Mun pakettimäärä on 72, ihan huikeeta. Ens viikolla alan paketoimaan, ettei sitten tule hoppu. Joo ens vuonna vähän vähemmän, tänä vuonna näin ja se on oikeinkin hieno juttu.

  Kauniin ja valmiin näköistä teidän pihalla, ihana kun sulla on oma puutarhuri.

  Meilläkin tehdään välillä lattialla läksyjä, useimmiten ruokahuoneen pöydällä kuitenkin, isoin omassa huoneessa aina :)

  ReplyDelete
 2. Olet ihan ennätyksellisen ahkerana tehdyt Joulukalentereita!!
  -oon tosi,tosi iloinen kun saan olla parisi mun ekassa kalenterissa :)

  Kävin tietenkin kurkistelemassa uutusmalliasi..jotain nättiä siellä varmasti on.

  Printtasin "shoppailu"-kassin mallin ,se sopisi
  hyvin hassutustyöksi ensi tammikuulle.

  ReplyDelete
 3. Kaunis piha teillä!
  Meillä 16-v. poika tekee läksyjään niinkin, että on lattialla polvillaan ja sänky on pöytänä, petihän ei tietenkään ole koskaan pedattuna....

  ReplyDelete
 4. sulle on tulossa mahtava joulukuu. Postipoika saa kantaa paketteja selkä väärässä. No ihan laiskana ei sunkaan ole käynyt olla, olet varmaan pistellyt jo unissaankin.
  Äiti puutarhurina on mahtava juttu. Kaunista oli saanut aikaan.
  Meilläkin on huomattu, että lukupöytä on ihan jotain muuta kuin läksyjen tekoa varten.
  Hauskaa syksynaikaa sinullekkin :)

  ReplyDelete
 5. HUIKEA määrä paketteja!!!! Mutta sinut tuntien, en edes ole kauhea yllättynyt :D! Hatunnostonarvoinen "suoritus" :)

  Voi kun meilläkin joku kävisi hoitamassa pihan..Anoppi varmaan muuten kävisi, mutta kun välimatkaa n. 30km ja hän ei omaa ajokorttia..ja yleiset kulkupelit eivät tätä väliä kulje (paitsi taksi :D).

  Tuo läksyjenteko muualla kuin omassa huoneessa oman koulupöydän ääressä taitaa olla aika yleistä...meilläkin Sandra tekee mieluummin olohuoneessa kuin omassa huoneessa. Eteistä ei vielä ole kokeiltu..pitääkin varmaan ehdottaa ;))

  ReplyDelete
 6. No siinäpä syntyy sitten "luukku" poikineen!

  Onpas veikeä läksyjentekopaikka :). Meillä tyttö tekee läksyt keittiön pöydän ääressä, teinipoika tietokoneen vieressä (vähän niinkuin "siinä sivussa" - vaikka kaipa sieltä koneelta joskus jotain asiaakin tarkistetaan, eikä vain YouTubea, kuten se minun satunnaistsekkauksieni mukaan näyttäisi...) ja nuorin poika tekee - ylläri, ylläri - oman pöydän ääressä, yläkerran omassa huoneessa! (Mikähän sitäkin vaivaa? :D)

  ReplyDelete