Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/9/11

Ressukka

Eilen oli tosi kurja päivä. Fysiatrin kanta oli, että todennäköisesti selkä joudutaan leikaamaan. Se tuntui kuin tuomiolta. Mutta ensin katsotaan tietenkin magneettikuva, ennen kuin tehdään päätös. Nyt odottelen kutsua magneettikuvaan enkä yhtään tiedä mikä on tilanne, kuinka kauan joudun aikaa odottamaan. Tämän kaiken mielipahan keskelle minulle tuli tänään postia. Saanko esitellä... Ressukka!
Pöllö on Ressun minulle tekemä piristys ja se sai nimen tekijänsä mukaan, sekä siitä, että minä olen selkävaivoineni nyt aikamoinen ressukka.

Kortissa oli sopiva sanonta :) Sain myös ison levyn Fazerin Sinistä (joka joutui heti jääkaappihoitoon :) Kiitos Ressulle, kun ajattelit minua ja näin päivääni piristit!

Toinenkin kiva posti tuli. Jaana lähetti minulle majakkamallit, jotka häneltä ostin. Harmi vain, että nyt en pysty keskittymään pistelyihin, kun särkee ja seisominenkin on tuskaista.

IN ENGLISH
My back hurts a lot and I might have to go to surgery. To cheer me up, Ressu sent me this cute owl she made her self. I named the owl Ressukka (after Ressu). Thank you for this surprise Ressu :)
The light house charts I bought from one stitcher and they also arrived this day´s mail.

5 comments:

 1. No voi vihne, vai sillä tavalla on aikeissa selän kanssa käydä :(. Toivotaan nyt parasta, ja että sitten kuntoutuu kans, olkoon edessä operaatio tai ei!
  Mutta on kivoja posteja, ja sehän ainakin psyykeä piristää, vaikka fysiikka tiukilla onkin!

  ReplyDelete
 2. No voi kurjuus :( Todellinen harmi, ettei selkäsi ole lähtenyt paranemaan. Ihanat piristykset olet kuitenkin saanut!

  ReplyDelete
 3. toivotaan, että selkä saadaan kuntoon. Ressukka oli kyllä söpö lohduttaja. :)

  ReplyDelete
 4. Voi ei :-(. Voimia kovasti selän kanssa! Säryt invalidisoivat ihmisen kyllä kokonaan.

  Ressukka on tosi suloinen otus.

  Toivotaan, että tänään olisi helpompi päivä selän kanssa jotta voisit nauttia leppeästä kesäpäivästä.

  ReplyDelete
 5. Get well soon, surgery or not.

  ReplyDelete