Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/7/11

Kesäkassi ja tilkkutyyny iloisissa väreissä tekivät minut iloisiksi * Colourful shopping bag and pillow made me smile

Nämä piristävät mieltäni! Tein itselleni ostoskassin johon suunnittelin sopivan tekstin. Ja Emmalle tein kaverimajaan tilkkutyynyn virkkaamalla isoäidin tilkkuja. Molemmissa töissä saivat värit iloita ja kyllä näistä tuleekin hyvälle tuulelle, vai mitä!?Kassin kangas on tilattu jostain nettikaupasta ja sisäpuolen kangas on Tilda-kangasta. Pistelykangas on valko-punaruudullinen aida.

Tyynyssä käytetyt langat ovat nimeltään Mandarin petit, 100 % puuvillaa (SandnesGarn)


Lähikuvat

Taidankin laittaa tämän tekstimallin tuonne Love to stitch charts -blogiin, jos joku haluaa myös tehdä ostoskassin. Tähän on helppo valita just sellaiset langan värit kuin omaan kankaaseen sopii tai pistellä yksivärisellä ja vaikka sitten sydämet punaisella.

Onni onnettomuudessa, siinäpä tosiaan paikkansa pitävä sanonta. Ompelukoneeni lähtee huomenna huoltoon, tekee niin huonoa tikkiä, että en voinut näkyville tulevia kohtia ommella suoralla ollenkaan. Päädyin sitten kuviosiksakkiin ja sehän sopikin oikein hyvin, paremmin kuin se suora. Mutta en olisi keksinyt ajatellakaan tätä vaihtoehtoa ellei koneeni olisi temppuillut!

Kassissa on tietenkin tekijän nimi :)

Tilkkutyyny edestä ja takaa. Taustakangas on ihastuttava vintage-tyylinen kangas Eurokankaasta.

IN ENGLISH
I made for me a shopping bag and for my daughter I crochet a pillow. These are very colourful and they made me smile. I was happy to get them ready and I am proud I managed to do something like this :)
I designed the text in a bag my self and if some one wants to use it, I shall add the chart in Love to stitch chart -blog. It is easy to choose stitching colours to go with your fabric. Or stitch with one colour and maybe hearts with red.

4 comments:

 1. Kiitokset mallista, tuollainen kesäinen ostoskassi olisikin ihana. Ja niinhän tämä sinun kassisi onkin! Ja tyyny myös, molemmat niin keräisen pirteän värikkäitä!

  ReplyDelete
 2. Oi miten upeita töitä. Kassi on tosi pirtsakka. Kiitos mallista.

  ReplyDelete
 3. Anonymous8.6.11

  Kassi on kyllä kesäisen pirteä :)

  ReplyDelete
 4. Kaunista ja raikasta, kuten tuo Pikelle kokoamasi pakettikin!

  ReplyDelete