Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/25/11

Kastetaulu edistyy - Bunny birth sampler

Aloitin työn Ikaalisissa Violariumin ristipistoviikonlopussa, mutta sen jälkeen en ollut pistoakaan tähän tehnyt. Nyt tuli sitten kiire, kun ristiäiset on reilun parin viikon päästä ja selkäleikkaus on edessä, joten minun on pakko saada tämä kehystykseen ennen sitä!

Tässä ihana rakas vaavi, joka taulun saa :) Ja minä tiedän "valtiosalaisuuden" eli vauvan nimen, mutta se pysyy salassa kuin pankkiholvissa. Ainoa joka sen lisäkseni näkee ennen kuin kääreet kasteen jälkeen avataan, on kehystäjä :) Eikö ole suloinen. Sain pidellä vauvaa kaksi tuntia ja pääsin hänen kanssa pesulle ja vaihtamaan vaipan, ah onnea!Ps. kurkkaa kuvasta ikkunasta ulos... siellä näkyy punaista eli kivetys on edennyt jo talon takaa etupihalle päin!

IN ENGLISH
I have been stitching birth sampler in a hurry, because I am going to back surgery and I just have to get this ready and framed before that! Isn´t she pretty! I had two hours to keep her and also I got to change her diaper :)

5 comments:

 1. Tekstiä ja kukkakehystä on varmaan ollut kiva pistellä, selkeämpää kuin pupuissa. Kylläpä aika rientää, kun nyt jo kastejuhla on noin lähellä, silloin Ikaalisissa tuntui että sulla on kauan kauan aikaa vielä pistellä :)

  ReplyDelete
 2. olipas kaunis, ihana, hieno, hempeä .... siis aivan mahtava pistely, mutta
  vauva taitaa olla vieläkin ihanampi:)

  ReplyDelete
 3. No mutta onpas siellä söpö pikkarainen! Ja työ on edistynyt hurjasti sitten viime näkemän!

  ReplyDelete
 4. Niin ihana tulee tuosta kastetaulusta!

  ReplyDelete
 5. I hope everything goes fine until the surgery comes.

  ReplyDelete