Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/31/11

Mieheni teki minulle "istutuspöydän" puutarhahommiin :) * A garden table out of spare board

Koska olen näin selkävaivainen - ja vaikka ei olisikaan selän kanssa ongelmia, niin onhan se kyykkiminen aina hankalaa - mieheni teki minulle terassin jätelaudoista "istuspöydän" (en tiedä millä nimellä sitä muuten kutsuisin). Eli nyt voin seisoma-asennossa pistellä kesäkukkia ruukkuihin ja vaihtaa multia huonekasveihin. Pöytä on todella oivallinen. Ja kuinka näppärää on, kun on ruukut, mullat ja välineet noin käden ulottuvilla. Kiitos rakas mieheni tästä ihanasta asiasta, jolla minua taas hemmottelit! Minun ei tarvinnut kuin vähän ruutupaperille kuvaa piirtää ja kohta oli jo pöytä valmis :)Pöydällä muuten nököttävät samettikukat odottivat vuoroaan ja nekin on jo istutettu :) Pöytä on räystään alla, joten ihan suoraan ei sada päälle, mutta eipä näissä hommissa vesisade haittaa. Pöytä on nyt väliaikaisella paikalla ja kunhan meillä liiteri+pihakivetykset saadaan kuntoon, saan pöydän kokonaan katoksen alle ja varjoon (en oikein jaksa kauaa paahteessa olla). Ja kun muutan pöydän aikanaan oikealle paikalleen, laitan seinään yläpuolelle Marin viime kesänä minulle puutarhavaihdossa tekemän kranssin!

**************************************
P.S. Olen muutaman postauksen nopsaan tehnyt, mutta älkää loukkaantuko, kun en ole nyt voinut vierailla teidän blogeissa. Selkä vain ei anna istua niin pitkään. Mutta kunhan tästä paranen, käyn urakalla lukemassa teidänkin kuulumiset!
**************************************

IN ENGLISH:
My back often hurts, so my dear husband made me a garden table. Now I can stand and put flowers in pots :) He used spare board and did this in about an our. I am so happy for my new helping table.

3 comments:

 1. Kaunis pöytä! Ja monipuolisesti siinä käyttötarpeet huomioitu. Kyllä miehesi on kivasti sinua hemmotellut!

  ReplyDelete
 2. Hieno istutuspöytä, se on oikeasti jatkossakin oikein tarpeellinen. Tiedätkö, kun tuota kuvaa katsoin, niin mietein että tuohon saa laitettua kaiken tarpeellisen lisäksi myös kaikkea kivaa ylimääräistä, vaikka sitten sen kranssin ;).

  Voi hyvin!

  ReplyDelete
 3. Puutarhakirjoissa tuollaista kutsutaan ruukutuspöydäksi. Seon aivan mahtava, tuollaisen minäkin tarvitsisin. Paranteleppa selkä pian!

  ReplyDelete