Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

9/6/10

SAL 2010 valmis - My SAL 2010 is ready!


On Sunday 5th of September I stitched the last stitch in my SAL-work and now it is ready - feels great! Now I have to take the stitching framed, but I have to think about the frame colour. Grey? White? Or maybe the colour of silver?
* * * * *
SAL-työni on valmis! Sunnuntaina 5.9. pistelin viimeisen piston. Vien työn kehystettäväksi, mutta mietin vielä, että haluaisinko harmaan, valkoisen vai hopean värisen kehyksen. Varmaan se ratkeaa kehystämössä, kun voi kokeilla malleja työhön.

7 comments:

 1. Tuosta tuli todella kaunis -tykkään kovasti kaikista alppi-maisema tms. aiheeseen liittyvistä jutuista.
  Aika työläskin tuo oli kun oli ihan kokonaan täyttämällä tehtyjä kohtia tuossa.
  Tulee ihan lapsuuden kestosuosikki,Pikku-Heidi mieleen:)

  ReplyDelete
 2. Hieno, kaunis työ.

  ReplyDelete
 3. Anonymous6.9.10

  Hieno työ. Kehystämössä minuun ainakin iskee päättämättömyys :)

  ReplyDelete
 4. Tosi kaunis (pikku-Heidi tosiaan tulee mieleen :).)
  Onko sinulla hyvin palveleva kehystämö? Me löysimme täältä erinomaisen sellaisen, joka on ihan kivenheiton päässä entisestä kodistamme. Siellä asuessamme emme vain ollenkaan tienneet, että ko. talossa on kehystämö. (Luulimme sitä näyteikkunoista päätellen peilikaupaksi :D.)
  Niin, piti sanomani, että nykyisessä vakikehystämössämme on yrittäjällä erinomaisesti silmää, ja olenkin voinut isännän lähettää hänen luokseen aina turvallisin mielin, että anna ammattilaisen valita: ei tarvitse sitten minun mennä edes paikanpäälle, jotain vinkkejä vain matkaan joskus annan. (Usein kyllä kehystäjä sitten soittaa ja kysyy, kelpuutanko valinnan, mikä on mielestäni hyvä käytäntö.)

  ReplyDelete
 5. Kylläpä siitä tuli kaunis!

  ReplyDelete
 6. Kyllä on hieno ja nopeasti ehdit sen pistellä. Onnea!

  ReplyDelete