Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/6/10

Summer MA for Margaret


Summer MA lähti Margaretille Australiaan asti! En olekaan niin pitkälle vielä postittanut. Mallit on De fil en aiguille lehdestä nro 70 vuodelta 2009. Pistelykangas on pellava, 28 count ja viimeistelykangas on Tilda-sarjaa. Laitoin kuoreen Tilda-koristeen ja DMC:n lankatokan.
* * * * *
My second Summer MA went to Margaret in Australia. I haven´t sent a MA there before. It is a long journey :) The charts are from magazine De fil en aiguille issue 70, year 2009. I stitched on linen 28 count and the finishing fabric is Tilda-fabric.
Along the mailart I sent her Tilda-decoration and DMC-floss.


Tässä kuoressa kokeilin uutta nappi-ideaa. Silitin ensin kovikekankaan Tilda-kankaaseen josta sitten leikkasin yhden palluskan ja liimasin sen kangasliimalla nappipohjaan.
* * * * *
With this mailart I tried something new. I ironed a support fabric behind the Tilda-fabric and then cut one circle which I clued into the button.

6 comments:

 1. Congrats on your second mail art :)

  ReplyDelete
 2. Nätti kuori ja kiva nappi-idea!

  ReplyDelete
 3. Joo, ei tuota kauemmas oikein voi postia lähettääkään :D.
  Nappi-idea on tosiaan hyvä, ja toimii tuossa kankaassa kauniisti. Minä olen vain päällystänyt koko nappeja kankaalla (eli kietaissut napin kankaalla ja vetäissyt napin taustalta langalla kankaan kireäksi. Niitähän kyllä myydään kaikenlaisia valmiita, päällystettäviä nappipohjiakin, mutta perusnappeja kun on aina käsillä, ei tarvitse vartavasten päällystettäviä hankkia...)

  ReplyDelete
 4. MMM will love the mailart!

  ReplyDelete
 5. That is such a lovely MA and I love the Tilda fabric! I enjoy seeing all your finished works - they are so inspiring!

  ~Margaret Wong from Malaysia

  ReplyDelete
 6. Ihania kuoria olet tehnyt ja muutenkin kaikki on niin kaunista täällä taas! Syyspiristysvaihdosta on mukava lukea blogeista juttua. Aurinkoista sunnuntaita!

  ReplyDelete