Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/23/09

Mailart for my daughter - Mailart tyttärelleni

Emma often points out that mom gets mailarts but she does not :( So I stitched her an envelope and sent it from Helsinki where I was last Saturday in cross stitch meeting.
This is the front of the envelope

** Emma huomauttelee minulle joskus, kun minä saan mailarteja ja hän ei :( Niinpä pistelin hänelle kuoren ja lähetin sen Hesasta, kun olin siellä viime lauantaina ristipistotapaamisessa. Tässä kuoren etuosa


But what is this with the baby´s cloth?
** Mutta mitä tämä vauvan potkupuku tässä tarkoittaa?

I bought this baby´s cloth from a flea market (1 euro). I cut of the fishes and the crab and added them into the back of the mailart! It is nice, don´t you think!
** Ostin potkupuvun eurolla kirpparilta, leikkasin kalat ja ravun irti ja kiinnitin ne mailart-kuoren taakse. Kiva, eikö vain?

Tuo Emman kuori muuten saapui jo tiistaina, mutta sitä ei oltu leimattu! Minähän en semmoista hyväksy... soitin postin asiakaspalveluun ja sain ohjeeksi lähettää kuori Hesaan postin erikoisleimaus-osastolle. Käytin muuten postitukseen kirjekuorta, jonka olen saanut ja sitäkään ei oltu leimattu, joten merkki oli vielä "käyttämätön". Eli ilmainen postitus siinä mielessä. Laitoin mukaan saatekirjeen, jossa siis kerroin, että olen kuoren Hesasta tyttärelleni postittanut ja että sitä ei ole leimattu. Leima taas on oleellinen osa mailart-kuorta ja leiman siihen haluan. Lisäsin vielä saatteeseen, että käsileimaus siis, ei leimauskoneeseen, kiitos. Ja tänään kuori tuli meille toisen kerran ja nyt asiallisesti leimattuna.

6 comments:

 1. Emma sai sitten kaksi kertaa postia ;)
  Hyvä kuulla, että posti on tullut perille. Minä jotenkin aina jännitän, kun postiin jotain vien...

  ReplyDelete
 2. No johan on ollut Helsingin postin väellä ihmettelemistä ja taivastelemista, että kaikenlaisia hulluja postinlähettäjiä sitä onkaan. ;) Ihana kuori ja tosi hauska idea lähettää omalla tyttärelle kuori matkalta! :) Noitahan voisi lähetellä itselleenkin... ;)

  ReplyDelete
 3. Absolutely adorable!!!

  ReplyDelete
 4. Hauska!! Emma oli varmaan oikein mielissään : ) Milloinkahan muuten Emma tulisi Frodoa uloiluttamaan??

  ReplyDelete
 5. Todella hieno kirje :)
  Meillä myöskin tuli viime viikolla täällä kotona selville että tyttäreni kovasti odottaisi minun pistelevän jotain hänelle. Joten pikaisesti eräänä iltana (yönä..) pistelin hänelle kirjanmerkin näin ensihätään :)

  ReplyDelete