Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/19/09

Cross stitch meeting - Ristipistotapaaminen

Saturday the 17th of July I spent in Helsinki at cross stitch meeeting. There were Ressu, Mia, Niina, Vuokko, Ressu´s young cousin Pinja and me. We had a great time, but I must say, the highlight of the day was to hold Niina´s 4 months old baby girl. I have missed so much to hold a baby!
Thank you Niina for organising this meeting!

** Lauantain vietin Helsingissä ristipistotapaamisessa. Meitä oli Niina, joka järjesti tapaamisen, Mia, Vuokko, Ressu ja hänen nuori serkkunsa Pinja, jonka Ressu on houkutellut ristipistoihin :) Meillä oli kivaa, mutta minulle päivän ihanin juttu oli se, kun sain pitää Niinan nelikuista tyttövauvaa sylissä. Olen niin kaivannut saada pitää vauvaa sylissä, että ihan silmät kostuivat, kun sain tuota ihanuutta pidellä.
Kiitos Niina ristipistotapaamisen järjestämisestä! Ja puhettahan oli, josko syyskuussa olisi seuraava - pistäkäähän innokkaat tämä johonkin muistilokeroon muhimaan. Tilaa tuolla kerhohuoneella on isollekin porukalle.


Some of Niina´s stash

Some of Ressus´s stash

During the day I stitched Emma´s doll´s house carpet a little bit, two mailarts (the other one I mailed from there) and I also started this LK´s Hop squared I got from Mari in our privat Garden MA exchange. This is a very nice LK chart and it looks great in that new fabric I have (I ordered the fabric from Casa Cenina).
** Päivän aikana pistelin vähän Emman nukkekodin mattoa sekä kahta Mailart-kuorta, joista toisen postitin sieltä käsin. Aloitin myös pistelemään tätä Marilta meidän priva mailart Garden vaihdossa saamaani LK:n mallia "Hop squared". Malli on tosi kiva ja näyttää ihanalta tuossa uudessa kankaassa, jonka tilasin Casa Ceninasta.

At this meeting I got my lesson from Mia. She showed me how to do harganger stitches. This was a lot of fun and I would like so much to do more, but I don´t have a hardanger fabric or threads :(
** Tämän kertaisen ristipistotaapmisen oppitunnin sain Mialta. Hän opetti minulle hardanger-pistelyä ja katsokaahan mitä sain aikaiseksi! Niina oli fiksu, kun jätti vielä kokeilematta, ettei jää koukkuun (aikapula meillä kaikilla). Mutta minä otin riskin ja kokeilin ja nyt olisi ihan pakko päästä tekemään jotain hardangerilla. Mutta ei ole kangasta, ei ole lankoja. Ei ole :(

2 comments:

  1. What a great day!! I love getting with friends and stitching and learning new things!
    Your hardanger work is BEAUTIFUL!!! Congrats on your first stitches!!

    ReplyDelete
  2. Salakirjoja18.5.12

    Beautiful.

    ReplyDelete