Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

1/30/13

Mistä tietää että talossa asuu ristipistelijä? * How can you tell a cross stitcher is living at the house?

Hei!
Mistä tietää, että talossa asuu ristipistelijä? Varmaan monestakin seikasta voi asian päätellä ja ehkä yksi varmimmista todisteista on se, että aterinlaatikossakin on kirjontalankaa!

Se, että talossamme asuva ristipistelijä on värisokea, oli minulle itsellenikin yllätys!

Mitäs tällä ristipistelijälle on työn alla? En voi mitään teille esitellä, koska ihan kaikki pistelyni (ja niitä on monta!) ovat salaisia. Kauhea sutina käy ja kiirekin on niiden pistelyjen kanssa, mutta ilman kuvaesittelyä mennään siis tällä kertaa.

Annin ja minun Pariisin messumatka lähestyy ja hankittavien listalle tulee aina vaan lisää rivejä. Emmuliin etsin käsinvärjättyjä kirjontakankaita sekä myös tiheämpiä kankaita, malleja, lankoja, koristeita jne. Kaikenlaista! Itselleni ajattelin ostaa kittejä tai malleja ja joulukalentereihin ja muihin vaihtoihin täytyy katsastaa kivoja juttuja. Kohta alkaa yöunet mennä, kun matkalle lähtö lähestyy :) Sen jo tarkistin, että passikin on vielä voimassa. Niin, ja toki siellä Pariisissa pitää nukkispuoltakin katsella. Toivottavasti jokin kiva kauppa osuu kohdalle. Tänään meillä onkin Hml:n nukkiskerho ja siellä tehdään keppihevonen. Voitte sitten käydä huomenna ihastelemassa Pikkuista-blogissa.

Mukavaa päivän jatkoa,
Kirsi


Hi!
How can you tell there is a cross stitcher in residence? I am sure there is many things that shows it, but definitely this is a good evidence - embroidery thread in a cutlery box!

What I did know my self either, is that the stitcher is color blind :)

What I am stitching at the moment are all secrets, so no pictures this time...

Have a nice day,
Kirsi
4 comments:

 1. Anonymous30.1.13

  Tiedäthän tämän kaupan, tuosta nukkispuolen katsastamisesta tuli mieleen: http://www.paindepices.fr/index.html

  Lennu

  ReplyDelete
 2. Ajatteles ett' Te pääsette sinne ranskaan messuille..oon niin iloinen sun ja Annin puolesta :) :)

  Meillä roikkuu pitkäkarva-kisujen hännistä aina muliinilangan pätkiä kun ne "lakaisevat" hännillään lattiaa :) :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos vinkistä, vaikuttaa kivalta kaupalta!

  ReplyDelete
 4. I am happy, that my last secret stitching is my current WIP, and after that I am going to start a big project. I think I must publish at least some pictures of it. Why? To motivate myself, of course.

  ReplyDelete