Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

7/23/12

Mansikkaista, Nalle Puhia yms. * It´s all about strawberries

Mikäs onkaan mukavampaa kuin istua leikkimökissä kaikessa rauhassa mansikoiden, kermavaahdon ja postin tuomien uusien silkkinauhakirjontakirjojen kanssa :) Ja kun mansikat vielä nauttii värikkäästä, ah niin ihanasta retrokulhosta, niin ne maistuvatkin oikein makoisilta. Silkkinauhakirjontaa käsitteleviä kirjoja lainasin myös kirjastosta, joten kyllä nyt on vinkkejä ja ohjeita - ehtisi vain istua niiden kanssa alas ihan tekemiseen asti. Nyt nuo ensi sunnuntain Wanhanajan lelumarkkinat vievät aikani, kun valmistelen nukkistuotteita myyntiin. Markkinat on muuten Forssassa ja kannattaa poiketa, on kuulemma hyvä tapahtuma pullollaan kaikkea ihanaa. Itse menen nyt ensimmäistä kertaa.


Mies sai pari lapsista mukaansa ja kävivät läheisellä marjatilalla poimimassa meille mansikat pakkaseen. Kolme 10 litran ämpärillistä tuli vajaassa tunnissa, ihan kiva saalis.


Tänään oli sitten vuorossa mansikkarahka. Voi että kun kesä on niin ihanaa aikaa!

Curious Cub
laskurini näyttää tällä hetkellä 54584 pistoa, joten vielä on matkaa jäljellä. Mutta tosi kiva on tehdä, olen jotenkin niin innoissani isosta urakastani ja huomaan etsiväni lehdistäkin nyt isoja malleja. Eli jotenkin tuntuisi olevan uskallusta niihinkin... Varsinkin jos tuo Curious Cub valmistuu ihan oikeasti - ja onnistuu - uskon todella, että teen jatkossa isompiakin malleja.


Terveisiä kirppikseltä!
Katsokaapa mitä Emmalle löysin kirppikseltä - oikein kunnon kokoisen Nalle Puhin ja ihan uuden veroinen vielä. Sisareni osti tämän kaverin Tikrun. Molemmat Disney-tuotteita. Poljimme sitten pyörillä kaupungin halki kotiin päin ja kylläpä sain hymyileviä katseita kun Nalle Puh katsoa tapitti ohikiitäviä maisemia pyörän etukorissa :) Soitin Emmalle, että olepa pihalla kameran kanssa vastassa, nyt äiti tuo jotain tosi kivaa.

Tässä poljen pihaa kohti (naapurin raksa näkyy taustalla).

Ja tässä lähikuvaa minusta ja pyöräilykaveristani Nalle Puhista.


Terassielämää
Äiti-sisilisko bongattiin kameraan pari päivää sitten ja tuo lutuinen, tuskin tulitikun mittainen vauva bongattiin tänään kiveykseltä. Oli reppana varmaan niin kauhuissaan, ettei uskaltanut liikahtaakaan. Otimme vain kuvat ja sitten jätimme vauvelin rauhaa, jotta se pääsee äitinsä luo turvaan :)

Ihanaa kesän jatkoa kaikille!


IN ENGLISH
What could be more delicious than strawberries in a retro cup and some new silk ribbon embroidery books!

Next day my husband went with two of our children to pick up strawberries for freezer, so we will have strawberries in the winter time also.

Today I made mansikka desert (sorry, do not know the word in English).

I just love summer time with all the fresh vedgetables and berries, don´t you!

From flea market I found Winnie the Pooh for my daughter. Pooh is big and in good condition. You may believe people were smiling seeing me cycle home through the town with Winnie the Pooh :)

In the last pictures there are mother lizard and her baby, aren´t they sweet! We only took guick pictures and then leave them alone, because they must have been scared about voices and big figures around them.

Have a nice day!
7 comments:

 1. Kiva kirppislöytö! Poikani myös himoitsee noita isoja pehmoja aina Lintsillä. Kivaa että olet innostunut isommista ristipistotöistä! Niitä on kiva tehdä.

  ReplyDelete
 2. Ihanan hyväntuulinen kuva jossa ajelet Nalle Puhin kanssa -ihan huippu !
  :) :)

  Leikkimökkinne oli ihan unelman ihana ja retrokippo on just sun tyylinen, niin kesäinen mansikoiden kanssa :)
  Voi miten lutuinen pieni Sisilisko Äiti ja sen pikkiriikkinen lapsukainen,nuo mini-kapet varpaat on niin söötit !! Cutenes Overloaded !! :)

  ReplyDelete
 3. Puh!!!! Nalle Puh!!!!! minulleminulle!!!! voi wide, mikä löytö!!!

  Meilläkin noita sisiliskoja näkyy aika usein tuossa rappusilla.

  ReplyDelete
 4. Ihana kesäpostaus! Tuli tosi pirtsakka olo, näitä värikkäitä kuvia katsellessa ja sun positiivisia juttuja lukiessa. Voi sentään, meillä olis täällä ollut jätti Nasu kirppiskuormassa, en tajunnut ottaa ristipistokirppis tavaroihin :D.

  Kesä ja mansikat, ihan parasta!

  ReplyDelete
 5. On marja-aika tosiaan ihanaa! Heh, meidän koira toi meille pari vuotta sitten Tikrun - ei tietoo, mistä, mutta on just tuommoinen iso. Nätisti kantoi suussa kotiin, ei ollut yhtään rikki, likainen tai kuolassa edes :D. Isäntä kävi Tikrun kanssa naapurikierroksen, mutta kukaan lähinaapuri ei ainakaan tunnustanut sitä omakseen :D. Niinpä Tikru jäi meille.

  ReplyDelete
 6. Voi juku mikä löytö kirpparilta! Mikäs siinä kesällä ajellessa kun on noin hyvää matkaseuraakin!

  Ja vautsi mikä saalis mansikoita, meidän pakastetut mansikat tuli ihan kaupasta...

  ReplyDelete
 7. Slurpsista mitä rahkaa! Ja upea Puh.

  ReplyDelete