Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/19/12

Minua kiusataan! ja muutama sana muistakin jutuista * I have been teased

Mari lähetti minulle postia "juhannus- ja jouluterveisiä" ja julisti kirjeessään, että tässä on vähän esimakua tulevasta joulukalenteristani, että mitäköhän hän meinaa? Oi ei, katsokaa nyt näitä söpöläisyyksiä, on kettua (ihana ihana kettu), siiliä paperissa (siilit on niin suloisia), kärpässieniä... niin houkuttelevia kankaanpaloja ja paperia, että! Niin, että mitähän se Mari meinaa? Tämä oli kyllä aikamoista kiusaamista suoraan sanoan! Mutta samaan hengenvetoon täytyy kyllä todeta, että onpas hauskaa tulla näin kiusatuksi. Kiitos ylläripostista Mari :) Ainakin saamani vihjeet lupaavat jotain tosi nättiä ja mieluista joulukalenteriini.


Ristipistopuolella mineillään edelleen...
Kärpässienethän ovat siis niitä kestosuosikkejani, kuten Marikin tuntuu muistavan, ja niiltä tiimoilta juurikin tänään valmistelin myyntikuntoon Forssan nukke- ja lelumarkkinoille nukkekodin kirjontakittejä (mukana malli, kangas, langat), joista yksi on justiinsa kärpässieniaiheinen :) Muitakin kittejä on myyntiin tulossa, mutta postailen niistä sitten lähempänä Forssan messuja.


Työhuoneen sisustamisesta muutama sana...
Meillä käyneet muistanevat, että yläkerran aula on ollut kokonaan työhuoneena. Nyt olemme jakaneet tilan siten, että etuosaan jäi oleskelutila ja takaosa on rajattu minun työhuoneeksi. Nukkekodit siirtyivät siis peremmälle ja Emman nukkekodit menivät hänen omaan huoneeseensa.
Tila rajattiin kolmella 60 cm leveällä kaapilla, jonka ruma tausta piti tietenkin ratkaista jollakin tapaa. Päädyin pingottamaan kankaan kaappien taakse ikään kuin tauluksi. Ja sisustuskankaita kun ostan kotiin, niin ne on melkein poikkeuksetta Marimekkoa. Tämän kankaan nimi on Nanuk ja se on aivan ihana! Mieheni pohti, että kuinka tuo jääkarhu on sademetsään päätynyt ja totesin, että onneksi kaiken ei tarvitse olla niin toden mukaista :)

Mielestämme yläkerta on nyt vihdoin kunnossa ja kaikki toiminnot löysivät paikkansa oikein näppärästi. Ja tähän tarvittiin vain kolme kaappia! Mikä parasta, sain roimasti lisää säilytystilaa 60 cm leveistä, 60 syvistä ja 2 m korkeista kaapeista! Ah onnea :)

Sohvaa vastapäätä rappujen vieressä on lipasto ja Nanuk-kangasta jäi just sellainen pala, että se sopi kuin nakutettu tuohon lipaston päälle kaitaliinaksi. Ja nyt tunnustan, että oli kuulkaa laiskuus huipussaan tämän liinan kanssa... En nimittäin ommellut sitä lainkaan. Silitin käänteet ja liimasin pestävällä kangasliimalla. Itse asiassa laiskuuteni ansiosta taisin oppia uuden jutun - liina on ihanan siisti, kun siinä ei näy mitään ompeleita, että silleen tällä kertaa :)In English
Hi! In the first picture you can see a mail I got today from Mari. We have a Christmas calendar exchange and she is teasing me with it. Some hints about what the calendar is going to be... I do not know, but these look just lovely. I love hedgehogs, mushrooms, fox... It is nice to be teased like this!

In the second picture there is just one of my own designs for dollshouse embroidery. I am taking different kits along on July at the dollshouse fair.

The third and fourth picture are about home decoration. We made some arrangements in our upper floor lobby. We separated the "living room" area from my work room with three cupboards. This is a nice space now. The fabric behind cupboards is Marimekko´s Nanuk-fabric. I just love it :)

4 comments:

 1. Voi ihanuus, mitä kankaita,nuo puutarhatontut tanssimassa on ihan huippuja !
  Ja ihana ruusukangaskin !!!

  Kärpäsieni tyynyt ovat ihania ,niin pirteitä !!

  :) :)

  ReplyDelete
 2. Kauheeta tämmöisten kiusausten lähettäminen :).
  Nanuk kangas on tosi kiva, kivoja muutoksia ootte yläkerrassa tehneet.

  Voi noita tyynyjä, upeat, tuun sitten ostoksille ihan varmasti.

  ReplyDelete
 3. kamala tuota Maria kun noin kiusaa :DDDD

  Kiva muutos ja varmaan käytännöllinenkin muutos yläkerrassa.

  ReplyDelete
 4. Harvoin on mukavaa olla kiusattu, mutta tuossa tapauksessa kyllä :). Nättejä nukkisjuttuja, jääkarhu on ihan paikallaan!

  ReplyDelete