Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

6/1/12

Ihanin vuodenaika ja ihanin vuodenaikavaihto :) * Summer exchange

Kesä on minun lempivuodenaikani. Koska on pääsääntöisesti lämmintä, tällainen vilukissa kuin minä, nauttii lämmöstä. Paitsi viime päivät on ollut niin kylmää! Tänäänkin kävin asioilla ja minulla oli pitkähihainen paita, sen päällä puuvillaneule, takki ja hanskat. Ja silti palelin...

Nyt on käsillä Vuodenaikavaihton kesäosuus, joten kivoja vaihtoja alkaa taas blogikuvissa näkyä ja tässä on minun kuvani. Sain ihanaakin ihanamman kesäkassin. Värit on aivan "minun värejä" ja pistellyt sudenkorennot piste i:n päälle (sudenkorennot on yksi lemppareistani). Ja ristipistoaiheinen osuus vaihdossa on ihan mielettömän upea Silkweaverin Jade Splash 32 count Opalescent Lugana -kangas - siis kangas on niin nätti ja väri upea, että kuvasta ei voi tajutakaan. Mukana oli myös samaa sarjaa eli "mieletön-sarjaa" kimalteleva lanka, joka on kuin tehty pisteltäväksi tuolle kankaalle. Sain myös kasan ideoita! eli mukavan ruotsalaisen 101 idéer -lehden. Lehti on uusi tuttavuus minulle ja onpas kiva, kun se on ruotsinkielinen. Tykkään niin puhuakin ruotsia ja autossa usein kuuntelen ruotsin kielistä kanavaa, joten innolla odotan seuraavia kahveita jolloin lehti pääsee kruunaamaan kahvihetkeni.


Kiitos ihanainen salainen vaihtoparini, onnistuit kyllä kokoamaan minulle täydellisen paketin! Hyvää kesää sinullekin ja kaikille muillekin tietysti :)

This lovely summer bag, awesome Silkweaver's Jade Splash 32 count Opalescent Lugana -fabric, thread and magazine I got from my secret Seasons exchange partner. Who ever she is, she seems to know what I like :) Thank you so much. And to all, happy summer! Here in Finland it is gold just now, so we are hoping for warmer days to come.


Pihakuvia * A couple of pictures of our front yard

Ja todisteeksi siitä, että kyllä meillä isäntä ja minäkin edes jotain pihahommia teemme, vaikka äitini saakin melkein kaiken kunnian pihamme kukoistuksesta. Me olemme mieheni kanssa saaneet aikaiseksi pihan toiselle puolelle pienemmän altaan samoilla kasveilla kuin tuon isomman terassin vieressä. Altaissa on Irlannin katajaa, vuorimäntyä, lamoherukkaa ja jotain muuta havua, jonka nimeä en muista. Kate on antiikinpunaista ja tykkään siitä, koska siinä on reilu oranssi väri!
Altaan takana näkyy sekavaa maastoa, mutta meillä on naapurin talo vasta valmistunut ja se on myynnissä. Odottelemme asukkaita, josko sitten yhdessä miettisimme mitä kivien väliin tai rajalle yleensäkin istutamme.

Viime kesänä tehty isompi allas, joka tehtiin samalla kun pihakivetys.
Kesäkukkia aion vielä ruukkuihin terassille laittaa, mutta en nyt, kun on niin kylmä. Eikös vielä ole vallan hallaakin ollut öisin? Meillä on orvokkeja terassilla jo, mutta ne taitaa vähän kylmpempää kestääkin?
Hyvää viikonloppua ja kiva kun kävit :)

6 comments:

 1. oih, ihanan kesävaihdon olet saanut. Tuo kassi on todella kaunis. JA ihana kaunis piha.

  ReplyDelete
 2. Niin kaunis turkoosin sävyinen kassi,varmasti mieluinen upea kangas ja kiva lehtikin vielä
  -todella mahtava vaihtopaketti!! :) :)

  Niin tyylikkäitä piha kuvia -upeaa !!

  ReplyDelete
 3. Kesä on kyllä ihanaa aikaa! Nuorempana en juurikaan välittänyt kesästä erikoisemmin, mutta nyt tykkään kovasti. Ihania kuvia blogissasi taas, kaunis vaihto! Tosi kivan synttärivaihdon kasasit Annillekin.

  ReplyDelete
 4. Ihana kesävaihto! Tuo lehti on mun lemppari, siinä on aina paljon kaikkea kivaa.

  Puutarhahommat on kivoja, niitä kukkia olis tarkoitus lisää laitetella pikkuhiljaa, monivuotistakin, mutta ilma on edelleen kökkö.

  ReplyDelete
 5. Ihana vaihto täälläkin, kassi on niin kesäinen!

  ReplyDelete
 6. Täälläkin upea vaihtopaketti! Ja oi ja voi kuinka ihana kassi! Ihan kateeksi käy... :-)

  Juu, orvokit kestää vaikka lunta (tämä tuli todistettua useampi vuosi sitten äitienpäivänä :-)

  ReplyDelete