Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/7/11

Joulukalenteriluukut 6-7/Maija * Christmas calender days 6 and 7/Maija

Maijalta * From Maija
6. päivän aamuna sain tämän kivan Mill Hillin kitin. Maija kirjoitti kortissa arvelevansa, että tykkään mallista mm. vintagetyylisen pukin takia. No, kyllä, mutta se ei ollut syy minkä takia piti heti päästä pistelemään! Arvaako kukaan? Outi varmaan arvaa...
Ja siis jälleen oli kiva korttikirje mukana :)

Tänä aamuna paketista kääriytyi nätti pussukka mieluisalla sudenkorentokuviolla ja kaunista käsinvärjättyä lankaan. Kiitos näistä luukuista!

Maijalle * To Maija
6:ssa paketissa Maija sai vain yhden pienen hattunapin. Mikähän tämä on... siinä oli mukana lappu, että kyse on jostain vihjeestä. Mitä lie tonttujen tekosia, en minä tiedä...

Tämä kaunis malli oli Maijalle 7. päivän paketissa. Olen itsekin pistellyt tästä mallista (joka minulla on yhdessä kirjassa) nuo luistelevat lapset tyynyksi äidilleni viime jouluna lahjaksi, ks. kuva alla. Tämä on todella kaunis malli.

5 comments:

 1. Apua, mun pitäis arvata? Liittyykö se jotenkin perferoituun paperiin, vai onko tuo plastic canvasia? (Ts. kokeilunhaluun pistelypohjaan liittyen?) Malli on kyllä todella kaunis. Harvoin olen mietynyt noihin "koville pohjille" pisteltäviin, mutta tuohon "päreeseen", vai mikä tuo lienee, sopii kivasti.

  Aivan ihana tuo Maijalle laittamasi malli! Ihan rupesi heikottamaan sitä katsellessa :). - Muutenkin, niin paljon ihanaa vintagea, että ei sanotuksi saa :D.

  ReplyDelete
 2. Äh, siis "mieltynyt" piti kirjoittaa. Joulukiireissä tontut kirjoittaa ihan mitä sattuu...

  ReplyDelete
 3. Ahaa, ei Outikaan keksinyt :) Noh, se on tuo postimerkki ja leima, jotka kiehtoivat. Mallihan on "stamp", kuvasta ei kyllä taida tosiaan kovin hyvin näkyä, mutta mallin kuvassa on leimat ja kaikki!

  ReplyDelete
 4. Ai se on postimerkki! Täytyy tunnustaa, että vähän mietin tuota rinkulaa, että mahtaiskohan esittää postileimaa, mutta eihän nää vanhat silmät erota ennää kunnolla :).

  ReplyDelete
 5. So beautiful. I must order this one after seeing your WIP.

  hugs
  -missy-

  ReplyDelete