Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

4/6/11

Synttärilahja tyttärelle * A birthdaygift for my daughter


Tässä se nyt on! Ennen joulua kadonnut pistely, jonka onneksi löysin ja sain sentään viimeisteltyä synttärilahjaksi. Joululahjaksi piti tosiaan tehdä sitten jotain muuta, kun tämä pistely valmistuttuaan katosi mystisesti. Löysin sen lopulta yhden lehden välistä. Malli on Lizzie Katen. Tässä on pikkaisen sellaista retrohenkeä väriensä puolesta, ihan kiva lopputulos ja tyttö tykkäsi. (Klikkaa kuvaa suuremmaksi, niin näet kivan pöllönauhan, joka kiertää pistelyä. Nauhan sain Outilta synttärilahjaksi ja se löysi nyt oivan paikan itselleen).

IN ENGLISH
This Lizzie Kate stitching I was going to finish for my daughter for Christmas present, but when I had this stitched, it got lost. I just could not find it anywhere! My daughter had just her birthday and I was lucky to find this stitching between one cross stitch magazine. So, I finished it as a birthday gifr for her :)

4 comments:

 1. Ihana tyyny! :) Oletko pistellyt tuon harvemmalle kankaalle mitä ap. mallissa? Olen jotenkin mieltänyt nuo luonnonsuojeluaiheiset Lizzie Katen mallit paljon pienemmiksi, suunnilleen postikorttikokoisiksi, mutta sinun tyynysi näyttää aika isolta, tai sellaiseksi sen kuvittelen. :) Itselläni ei vielä ole tuota mallia, mutta haluaisin tehdä koko sarjan jossain vaiheessa, kunhan saan mallit hankittua.

  ReplyDelete
 2. Söpö tyyny! Värit ovat ihanat tässä työssä.

  ReplyDelete
 3. Hei, kiitos kommenteista. Marille semmoista, että olen tosiaan pistellyt harvalle kankaalle. En edes tiedä mikä kangas tuo on, ei pellava, ei ainakaan aida, mutta ei evekään. Tyyny on noin 45 cm leveä eli ihan oikean sisustustyynyn kokoinen :) Olen pistellyt sen Save water -mallinkin ja sen tein 28 count pellavalle, joten tuli paljon pienempi, just sellainen postikorttikoko!

  ReplyDelete
 4. Suloinen tyyny, kiva, että pistely löytyi :). (Ja nauha tosiaan sopii niin aiheeseen kuin tyyliinkin mainiosti.)

  ReplyDelete