Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

11/2/10

Uskomaton postipäivä - Is this enough mail for one day?

Maanantaina taisi tulla kaikki ne postit kerralla joiden piti tulla viime viikolla, mutta postin lakot hidastivat lähetyksiä. Aiemmassa postauksessa näkyykin jo syyspiristysvaihdossa saamani kaunis malli. Lisäksi eilen tuli uusin Cross Stitcher ja Irmeliltä Cross Stitcher, jota olin blogissani tarjoutunut ostamaan. Kyselin myös muita lehtiä ja niitä sain Lumiruusulta. Mutta olinpa äimän käkenä (miltä se sitten näyttääkään :) kun hän oli laittanut aivan ihania mallejakin minulle. Kiitos tooooosi paljon ihanasta postista! Meillä oli tällainen kierrätysvaihto, eli minä sain häneltä lehtiä, joita kaipasin ja minä taasen lähetin hänelle rp-tarvikkeita. Kiva vaihto!

Tässä uusin Cross Stitcher kylkiäisineen ja Irmeliltä tullut lehti


Lumiruusulta tulleet lehdet ja mallit

Posti toi myös Tilkkutarhasta ja Ompelun ihanuudesta tilaamani kankaat. Ah, mitä ihanuuksia! Olin ihan innoissani noita kankaita näprätessä ja päässä vilisi jos jonkinmoista ideaa mitä näistä saisi aikaiseksi!

Kankaat TilkkutarhastaLähikuva:

Kankaat Ompelun ihanuudesta Lähikuva:

Ei postit tähän loppuneet. Sain myös pari muuta postia eli Huutonetistä huutamani tauluhyllyt ja floba-pistelykangas. Ihmettelen, etten yöllä nähnyt postiaiheista unta :) Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

* * * * *

All this mail I got in one day :) The new Cross Stitcher magazine, some old ones and charts from cross stitch friends, fabrics from Internet-shop and beutiful needlecase chart from my secret cross stitch friend and the picture you can see in the post before this one.

1 comment:

  1. Olipa sinulla oikea ihanuuksien tulva! Minulla olisi kyllä menneet pasmat ihan sekaisin. Erityisesti ihastelen tuota Sweet treatsin mallia, minulla niitä kaksi ja pitäisi vielä joitain hummailla :)

    ReplyDelete