Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

8/16/10

Neulatyyny mukissa - Pins at cup


Uusimmassa käsityölehdessä oli ohje neulatyynyn tekemisestä kuppiin. On nopea tehdä, varsinkin jos käyttää kaunista kuviollista kangasta. Minä kuitenkin pistelin, joten oli pikkaisen hitaampi. Tein kukkamallit mukaellen kupissa olevia kukkia, lisäsin pienen pienen napin keskelle ja tämmöinen siitä sitten tuli. Ei hassumpi. Ja vinkkinä sanottakoon, että on muuten oivallinen lahjaidea. Voi tehdä jouluaiheisen, kukka-aiheisen tai ihan mitä vain. Yksiväriseen kuppiin käy mikä vaan aihe ja niitä sekä teeman mukaisia kuppeja voi etsiä kirppareilta. Kukkakuppeja taitaa parhaiten löytää. Tämäkin minulle mieleinen retro-kuppi löytyi kirpparilta ja maksoi 50 senttiä!

In handi craft magazine there was this instruction to do a pin keep in the cup. From flea market you can find different cups to match your theme. This retro-cup is also from a flea market and I paid 0,50 euros from it, so it was almost free :) If you use a fabric, this is very quick to do. I stitched, so it took a little time. I designed the flowers to match the flowers in the cup and I added a tiny flower button in the middle. This is by the way a great hint for a gift self made...

12 comments:

 1. Anonymous16.8.10

  Kiva idea ja kaunis toteutus :)

  ReplyDelete
 2. Kivasti olet saanut tuon pistelyn jatkamaan kupin kuviota! (Minulla on kanssa jo pitkään ollut pari kuppia odottamassa, mutta taitavat antaa vieläkin odottaa...)

  ReplyDelete
 3. Hieno! Hyvin passaa noi pistellyt kukat mukin kukkakuvioon.

  ReplyDelete
 4. Onpa hauska idea! :)

  ReplyDelete
 5. Ihana idea! ja varsinkin pisteltynä tosi kiva.

  ReplyDelete
 6. Upea! Kiva idea.

  ReplyDelete
 7. Olen nähnyt tuon tapaisen jossain amerik.blogissa mutta Sinun tekemä on kyllä hienompi :)
  Saako ideaasi kokeilla,meidänkin kirkonkylän kirpparilla olisi monia kauniita kahvikuppeja.
  Kivoja ostoksia Violariumista,minä ennakko- tilasin sen joulukoristelehden..

  ReplyDelete
 8. Kupissa oleva neulatyyny on ilman muuta idea jota kaikki voivat käyttää! Minä itsekin siis löysin sen uusimmasta Käsityölehdestä. Siinä oli tehty kauniista kankaasta, minä päädyin pistelemään :)

  ReplyDelete
 9. Oi, onpa se ihana, pistely ja kuppi sopivat tosi hyvin yhteen!

  ReplyDelete
 10. Tosi ihana idea ja hienosti toteutettu! Tuollaista pitää joskus kokeilla :)

  ReplyDelete
 11. Hei, missä lehdessä tuo ohje oli? Tekisi mieli itsekin kokeilla... Olet toteuttanut sen upeasti.

  ReplyDelete
 12. Paljon kauniita pistelyitä olet ehtinyt kesän aikana tekemään. Kesäiset kirjekuoret ovat tosi ihania, kuten tietty kaikki muutkin. Itse olen kovasti jäljessä ihan kaikessa. Kun koko loma meni reissatessa niin nyt ottaa aikansa, että pääsen ajantasalle. Joo tiedän, että minulta jäi vieläkin se jouluvaihtomme kirjaamatta sinne oman blogin vaihtoihin, en kuitenkaan ole unohtanut sitä. Yritän tässä lähipäivinä napata sen verran aikaa, että ehtisin samalla myös syventymään paremmin noihin muihinkin hionouksiin, mitä blogiin voi laittaa.

  ReplyDelete