Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

5/3/10

My favorite flower


Minä lähetin Lorille Ranskaan narsissin, joka on hänen lempikukkansa. Tässä vaihdossa lähetetään viimeistelemätön pistely, joka on saajan lempikukka ja saaja viimeistelee pistelyn itse haluamallaan tavalla. Mukana pitää lähettää myös pistelyyn sopiva kangas. Minä lähetin narsissin mukaan keltaisen polka dot-kankaan. Katso kaikki ihanat kukkakuvat Pretty exchanges vaihtoblogista. Viimeinen postituspäivä on 7.5. joten montaa ei ole vielä kotiutunut, mutta kuvat päivitetään vaihdon blogiin, kun vaihto kotiutuu.
* * *
I sent Lori to France a daffodil which she told to be her favorite flower. Also I sent a fabric to go with the stitching. The stitching was unfinished and the idea in this exchange is, that the receiver finishes it as she likes. See the pictures of all flowers (the last mailing date is 7th of May so there is only a couple pictures yet) on the Pretty exchanges blog.

5 comments:

 1. Ihana narsissi ja iloinen kangas :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous3.5.10

  Ihana narsisissi ja reippaan pirteää kangasta :) Tähänkään vaihtoon en uskaltanut osallistua, koska minulla ei taida olla yhtään kukkamallia kätköissäni. Hiukka harmittaa.

  ReplyDelete
 3. Ihanan värinen narsissi. Mistä löysit tuollaisen mallin? En huomannut, että olisit sitä missään maininnut.

  ReplyDelete
 4. Ai kun ihana! Voisin ehkä joskus osallistua itsekin, mutta se kankaan löytäminen voisi olla hieman hankalaa, ja pistely...no, minullahan se olisi aina kanavatyö, eikä vastaanottaja välttämättä pitäisi siitä.

  ReplyDelete