Welcome to my blog Cross Stitch and Be Happy!

12/3/09

Christmas song exchange - Joululauluvaihto


From Katri I got this beautiful Christmas song exchange. The song is White Christmas ans she has stitched me a white snowflake and also she croched me two beautiful white tablecloths which are just like white snowflakes as well :) Even the floss holder is snowflake shape. I really love these, thank you Katri!

* * * * *

Sain Katrilta todella kauniin paketin, kovasti hän on nähnyt vaivaa, kun on vielä virkannut kaksi kaunista pitsiliinaakin. Minä niin ihastuin Katrilta saamaani turkoosiin liinaan kesällä, että olisikohan Katri tämän muistanut? Tai sitten hän vain säälii minua, kun minulla ei tuo virkkuukoukku edes kädessä pysy :)
Joululaulu on Valkea joulu ja sain siis valkean lumihiutaleen joulukoristeessa, valkeita lumihiutaleita liinoina ja langan pidikkeen, joka on myös lumihiutaleen muotoinen. KIITOS Katri!

Tässä vielä lähikuvat joulukoristeen molemmin puolin


3 comments:

  1. Aivan ihana vaihto=))) taitaa muuten liinat olla neulottuja ;)

    ReplyDelete
  2. Tuota samaa tulin vinkkaamaan, kuin Minnakin, eli että näissä ei tarvita virkkuukoukkua, mutta monet pitävät neuleliinojen valmistamista vielä pikkuisen vaikeampana kuin virkkaamista ;). Ihana lumitunnelmainen lähetys!

    ReplyDelete
  3. Juu, neulottuja (eli kudottuja minun kielelläni) ne ovat, vaikkakin virkkuulangasta... Kiva että pidit joululaulusta! Vinkiksi, että liinojen lanka on konepesun ja silityksen kestävää puuvillalankaa.

    ReplyDelete